WRM-applicatie: Basiskennis NLP tijdens de rijles

NOG EEN PLAATS VRIJ!      

Basiskennis NLP tijdens de rijles: 4 dagdelen

Wil je als rijinstructeur inzicht krijgen in je eigen en andermans functioneren met behulp van NLP? Onze tweedaagse bijscholing geeft dat inzicht: Neuro Linguïstisch Programmeren is een model om effectief te communiceren in contact met anderen.
NLP laat je zien hoe anderen naar de wereld kijken en hoe jouw wereldmodel is opgebouwd. Het maakt zichtbaar hoe mensen informatie filteren, in hun hersenen opslaan, verwerken, en wat ze daar vervolgens mee doen. In twee dagen krijg je NLP technieken aangereikt die je direct kunt gebruiken tijdens de rijlessen. Deze cursus telt mee voor vier dagdelen bijscholing in het kader van de verplichte WRM/RIS-theoriebijscholing voor rijinstructeurs.

De bijscholing bevat de volgende hoofdonderwerpen:
De essenties van NLP
Uitgangspunten van NLP
Effectief observeren
Signalen leren herkennen
Logische niveaus
Vier fasen van leren
Doelen stellen
De structuur van de subjectieve ervaring
Ankertechnieken
Gevoelomkeertechniek

De bijscholing bevat veel praktijkoefeningen in workshopachtige omgeving (vandaar 2 dagen = 4 dagdelen). 

Datum: dinsdag 26 maart (dag 1) en dinsdag 2 april 2019 (dag 2)

Locatie: Verkeerseducatiecentrum (VEC) te Drachten.

Tijdstip: 09.00-16.00 uur (uiterlijk 8.45 uur aanwezig zijn i.vm. melding IBKI!)

Lunch: deelnemers krijgen op beide cursusdagen tussen de middag een gratis lunch aangeboden namens de SBV.

Kosten: € 260,- (voor twee cursusdagen)

Voor meer informatie en/of opgave: info@stichtingsbv.nl     

Vrijdag 7 en 14 oktober NLP

Basiskennis NLP tijdens de rijles: 4 dagdelen

 Door NLP (neurolinguïstisch programmeren) toe te passen leert de rijinstructeur op een nieuwe manier te kijken naar de wereld om hem heen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Het gevolg is dat de communicatie directer en effectiever is. De toepasbaarheid van NLP en de persoonlijke ontwikkeling staan in deze bijscholing centraal.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Tijdens de bijscholing ervaart de rijinstructeur dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren.                                                                                                                                                                                                                        De rijinstructeur herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijgt de rijinstructeur meer keuzevrijheid in het dagelijks leven.                                                                                                                                                                                                                                                                               Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Door dit toe te passen groeit het zelfvertrouwen van de leerling. Maar het resultaat is merkbaar: het leven verandert in positieve zin.

De bijscholing bevat veel praktijkoefeningen in workshopachtige omgeving (vandaar 4 dagdelen).

 Kosten € 260.


Terug naar overzicht