Bijtanken & Oppoetsen

Een korte theoretische cursus voor de ervaren bestuurder die op de hoogte wil blijven van de (nieuwe) verkeersregels en -borden in het verkeer.

U heeft al jaren uw rijbewijs en een hoop rijervaring. Het rijden verloopt voor u zo automatisch, dat u wellicht niet meer opmerkt dat het verkeer iedere dag een klein beetje verandert. Zo worden er elk jaar weer nieuwe verkeersregels en -tekens ingevoerd in Nederland. Maar weet u eigenlijk wat er allemaal veranderd is? Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) organiseert in tal van gemeentes een Opfriscursus Verkeerstheorie; ook wel Bijtanken & Oppoetsen genoemd. Hierbij worden in vogelvlucht de nieuwe verkeersregels, -borden en –tekens behandeld. Het is een interactieve training waarbij gelegenheid is vragen te stellen en aanvullingen te geven. Indien de tijd dit toelaat, wordt er afgesloten met een kleine quiz. Na deze bijeenkomst bent u weer helemaal up-to-date in het verkeer!

Wilt u weten wanneer er bij u in de gemeente een dergelijke voorlichting plaatsvindt? Kijk in onze agenda of neem contact met ons op!

Bent u lid van een organisatie en wilt u een dergelijke training gebruiken als invulling van één van uw bijeenkomsten? Neem contact op met één van onze projectleiders en vraag naar de mogelijkheden!