Kortingsactie fietshelm Flevoland

Om het gebruik van de fietshelm onder alle Flevolanders te stimuleren, start er vanaf maandag 6  november opnieuw een Fietshelmactie in Flevoland. Deze actie is een samenwerking van de provincie Flevoland, gemeenten, ANWB, Veilig Verkeer Nederland, Artsen voor Veilig Fietsen en Stichting Bevordering Verkeerseducatie. Op deze webpagina vindt u meer informatie over de actie, voor zowel de koper als verkoper.

Fietsen is gezond en dat willen we zo veilig en lang mogelijk blijven doen. Maar helaas neemt het aantal fietsongevallen toe, en daarmee ook het aantal mensen dat met (ernstig) hersenletsel in het ziekenhuis terechtkomt. Vooral in de herfst kan het door regen en bladeren glad zijn op de fietspaden. Hiermee is het risico op vallen groter. Het dragen van een fietshelm kan dan een groot verschil maken in de ernst van de afloop. Daarom herhalen wij de actie Fietshelm met korting. Alle Flevolanders kunnen in de periode van 6 november tot 1 december met € 25 korting een fietshelm kopen.

Actie in het kort

25 euro korting op de aanschaf van een goedgekeurde fietshelm (EN 1078 keurmerk)

Voor alle inwoners van Flevoland

Maximaal 1 fietshelm per klant

Actieperiode: maandag 6 november tot en met vrijdag 1 december 2023

Totaalbudget is 25.000 euro, goed voor korting op 1000 fietshelmen, op = op

Nog 574 aanvragen beschikbaar

Informatie voor geïnteresseerde kopers

Als u in Flevoland woont, dan kunt u gebruik maken van de actie. Door een kortingsbon volledig in te vullen en in te leveren bij de aankoop, ontvangt u 25 euro korting op de aanschafwaarde van een goedgekeurde helm. LET OP: de kortingsaanvraag kan vervolgens alleen door de verkopende partij bij ons ingediend worden, niet door u als koper! U krijgt de korting direct bij aankoop van de helm. De kortingsbon is verkrijgbaar bij deze fietswinkels. De bon kan ook bij een andere winkel ingeleverd worden (als die winkel dat wil).

Informatie voor fietshelmverkopers

We hebben getracht alle bij de Kamer van Koophandel-geregistreerde fietswinkels in Flevoland te bereiken middels een informatiebrief. In de brief hebben we onze actie aangekondigd en gevraagd om te helpen door de meegestuurde kortingsbon te verspreiden (en desgewenst te verzilveren). De kortingsbon kan door de klant ook bij een andere winkel ingeleverd worden (als die winkel dat wil).

Heeft u geen brief van ons gehad en wilt u wel meedoen? Dan vernemen we dat graag via onderstaande contactgegevens. Als verkooppunt in Flevoland bent u van harte welkom mee te doen aan de actie!

Promotie

Om de kortingsactie zichtbaar te maken, kunt u deze poster ophangen in uw winkel. Geïnteresseerde klanten kunt u deze flyer meegeven. Wij juichen het van harte toe als u ook uw eigen communicatiemiddelen inzet, zoals website, nieuwsbrief en social media.

Declaratie indienen

De korting van 25 euro wordt door u direct met het aankoopbedrag verrekend. De door de klant ingevulde kortingsbon is uw declaratiebewijs en dient – nadat u de declaratie bij ons hebt ingediend – door u goed bewaard te worden.

Op deze website kunt u de kortingsbon uploaden en de benodigde gegevens invullen. Daarmee is uw aanvraag voor declaratie ingediend en gaat de teller met 1 omlaag. Heeft u nog een ingevulde kortingsbon, dan voert u ook deze op dezelfde manier in. De aanvraag voor declaratie gaat dus per verkochte fietshelm. Op deze wijze houden we de teller van het aantal verkochte fietshelmen bij.

Het is belangrijk dat u op deze pagina in de gaten blijft houden hoeveel aanvragen er nog ingediend mogen worden, zodat u voorkomt dat u in de winkel een fietshelm met korting verkoopt, maar deze korting niet meer bij ons kunt aanvragen. De aanvraag direct na verkoop indienen, is dan ook erg wenselijk.
De actie duurt ca. vier weken en biedt ruimte voor korting op 1000 fietshelmen. Wordt dat aantal binnen deze periode bereikt, dan eindigt de kortingsactie per direct.

Is er na 1 december 2023 nog budget over, dan kan de actie met maximaal 2 weken worden verlengd.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? De medewerkers van de SBV helpen u graag: