Kortingsactie fietshelm Fryslân

Provincie Fryslân heeft momenteel geen kortingsactie.

Actie in het kort

25 euro korting op de aanschaf van een goedgekeurde fietshelm (EN 1078 keurmerk)

Voor inwoners van Fryslân, van 55 jaar en ouder

Maximaal 1 fietshelm per klant

Actieperiode: vrijdag 12 mei tot en met zaterdag 13 mei 13.45 uur

Totaalbudget is 25.000 euro, goed voor korting op 1000 fietshelmen, op = op

Geen aanvragen meer beschikbaar!

Informatie voor geïnteresseerde kopers

Als u in Fryslân woont en 55 jaar of ouder bent, dan kunt u gebruik maken van de actie. Door een kortingsbon volledig in te vullen, heeft u recht op 25 euro korting op de aanschafwaarde van een goedgekeurde helm. De kortingsbon is in de actieperiode verkrijgbaar bij deze fietswinkels. De korting wordt gelijk verrekend. De bon kan ook bij een andere winkel ingeleverd worden (als die winkel dat wil).

Informatie voor fietshelmverkopers

Alle bij de Kamer van Koophandel-geregistreerde fietswinkels in Fryslân hebben van ons een brief gehad. In de brief hebben we onze actie aangekondigd en gevraagd om te helpen door tijdens de actieperiode de kortingsbon te verspreiden (en desgewenst te verzilveren). De kortingsbon kan door de klant ook bij een andere winkel ingeleverd worden (als die winkel dat wil).

Heeft u geen brief van ons gehad en wilt u wel meedoen? Dan vernemen we dat graag via onderstaande contactgegevens.

Promotie

Om de kortingsactie zichtbaar te maken, kunt u de onderstaande poster downloaden en ophangen in uw winkel. Geïnteresseerde klanten kunt u de onderstaande flyer en kortingsbon meegeven. Via Omrop Fryslân is dagelijks een radiospot te horen. Wij juichen het van harte toe als u ook uw eigen communicatiemiddelen inzet, zoals website, nieuwsbrief en social media.

Declaratie indienen

De korting van 25 euro wordt door u direct met het aankoopbedrag verrekend. De door de klant ingevulde kortingsbon is uw declaratiebewijs en dient door u goed bewaard te worden. Het declaratiebewijs kunt u indienen via het formulier op onze website. Wij ontvangen in de mail graag uw IBAN-nummer en als bijlage een kopie van de kortingsbon(nen) en een kopie van de kassabon(nen).

Zodra wij het declaratiebewijs ontvangen hebben, telt deze mee voor de actie. Op deze wijze houden we ook de teller van het aantal verkochte fietshelmen bij.

De actie duurt acht weken en biedt ruimte voor korting op 1000 fietshelmen. Wordt dat aantal binnen deze periode bereikt, dan eindigt de kortingsactie per direct.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? De medewerkers van de SBV helpen u graag: