Scootmobieltraining

U bent in het bezit van een scootmobiel maar bent hiermee erg onzeker in het verkeer. Daardoor blijft u er liever mee thuis. Zonde; een scootmobiel kan u zoveel meer vrijheid geven!

Maar ook voor ervaren scootmobielgebruikers is deze training zeer geschikt; u leert altijd iets nieuws tijdens de theorie, en een technische check van uw scootmobiel is altijd handig!

De groepstraining

Stichting Bevordering Verkeerseducatie organiseert in opdracht van gemeentes de scootmobieltraining. Het doel van deze ontspannen training is om uw rijstijl te optimaliseren zodat u veilig en zelfverzekerd aan het verkeer deelneemt.

Tijdens deze 3 uur durende training wordt de verkeerstheorie, toegespitst op de scootmobiel behandeld en rijdt u onder begeleiding van een ervaren docent een rit door de woonplaats om verkeerssituaties te oefenen. Daarnaast is er een behendigheidsparcours en technische check van uw scootmobiel.

Scootmobieltraining

De individuele training

Bent u niet geschikt voor een groepstraining en wilt u liever een individuele training, waarbij de docent bij u thuis komt? Ook dat is mogelijk, met subsidie van de gemeente. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dankzij financiële bijdrage van de gemeente kunt u vaak kosteloos deelnemen aan de scootmobieltrainingen.

Wilt u weten wanneer er bij u in de gemeente een groepstraining plaatsvindt? Kijk in onze agenda of neem contact met ons op!