VACATURE

De Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) initieert en verzorgt projecten in het kader van de Permanente Verkeerseducatie. Deze projecten worden uitgevoerd op basis van de provinciale en de gemeentelijke verkeer- en vervoersplannen.

Wegens vertrek van de huidige medewerker is de SBV op zoek naar een parttime

Financieel administrateur/boekhouder (m/v) (16 uur/week)

We zijn op zoek naar een veelzijdige spin in het web met een uitdagend breed pakket aan werkzaamheden. Je komt te werken in een energiek team van 3 projectleiders en een administratieve kracht. Binnen het Dagelijks Bestuur is de penningmeester je geregelde aanspreekpunt.

Inhoud van de functie

• Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Indienen BTW-aangiftes voor de SBV
  • Begrotingen, jaarrekeningen en jaarverslagen maken
  • Betalingen verrichten
  • Opstellen offertes en factureren
  • Ondersteuning projecten
  • Bewaken budgetten
  • Het geven van financieel advies
  • Onderhoud van contacten met stakeholders zoals belastingdienst, provincies, gemeenten, accountant en salarisadministrateur

Wat vragen wij

• HBO werk- en denkniveau.
  • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie
  • In bezit van diploma SPD
  • Kunnen werken met Excel en Exact online (pré)
  • Zelfstandig kunnen werken een goed kunnen communiceren en samenwerken
  • Werktijden/dagen in overleg

Wat bieden wij

• Marktconform salaris
  • 8% vakantietoeslag en 13e maand
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken

Informatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kan je (bij voorkeur op maandag en vrijdag) contact opnemen met de huidige functionaris Dirkje Nynke Tibma (06 – 1123 5961). Voor overige vragen kan je onze penningmeester Bart Bakker (06 – 5367 1588) benaderen.

Ben je enthousiast geworden over deze functie stuur dan je sollicitatiebrief en CV vóór 1 juni 2022 naar penningmeester@stichtingsbv.nl.